Scherm kapot? Kies dan voor goede iPhone 6 scherm reparatie!

Al een aantal jaar ben ik de trotse eigenaar van een iPhone 6. Dit is natuurlijk niet het allernieuwste model, maar hij doet wat hij moet doen en dat is meer als genoeg voor mij. Ik ben erg blij en tevreden met dit toestel. Daarnaast wil ik dat mijn iPhone 6 jaren mee kan gaan en daarom ga ik er ook zuinig mee om. Vanaf het begin heb ik een hoesje om mijn telefoon en een screenprotector op mijn scherm. Mocht het gebeuren dat mijn telefoon valt, dan is deze in ieder geval goed beschermd. Hoewel ik erg zuinig ben op mijn iPhone, is er een tijdje terug toch iets vreselijks gebeurd. De screenprotector die op mijn telefoon zat, was door alle scheuren en barsten aan vervanging toe. Doordat ik er niet veel door kon zien had ik de screenprotector er even af gehaald zodat ik naar een winkel kon gaan en er een nieuwe op kon laten plaatsen. Toen ik te voet onderweg was naar de winkel, was mijn telefoon uit mijn jaszak gevallen. Met als resultaat dat mijn scherm helemaal kapot was. Gelukkig was ik in de buurt van Phoneworld, waar ik meteen terecht kon voor iPhone 6 scherm reparatie.

nieuw scherm

Snelle en goede reparatie

Nadat mijn scherm kapot was gegaan baalde ik hier ontzettend van. Gelukkig heeft Phoneworld mijn scherm snel en goed weten te repareren. De iPhone 6 scherm reparatie duurde ongeveer een half uurtje en ik stond er echt van te kijken dat dit zo snel kon. Ook was het bedrag dat ik voor de reparatie moest betalen een vast bedrag, wat erg fijn was aangezien ik zo vanaf het begin al wist aan welke kosten ik kon denken. Ook werd de reparatie met originele onderdelen uitgevoerd. Hierdoor is de kwaliteit beter en is het duurzamer. Uiteindelijk was ik met heel nieuw scherm dat erg nauwkeurig werd geplaatst de winkel uitgelopen. Ik ben erg tevreden over deze service.

uitstekende service