Refurbished Iphone, 3 redenen waarom

Refurbished Iphone

Als je een fan bent van Apple producten, maar niet al te veel budget hebt, denk dan eens aan een refurbished iPhone. Apple staat al jaren bekend als toonaangevend en baanbrekend wanneer het gaat om design en functionaliteit. Sinds de introductie van de iphone in 2007 staat Apple eenzaam aan de top. Het enige smartphone merk dat tegenwoordig een beetje in de buurt van Apple komt, is Samsung. Maar echte Apple fans zullen niet snel voor iets anders dan Apple kiezen. Naast het tijdloze design van de iphone is ook de compatibiliteit met andere Apple producten ongeëvenaard. Op al jouw Apple devices heb je dezelfde informatie en die informatie blijft via de Apple cloud ook nog eens automatisch gesynchroniseerd. Dat maakt het leven makkelijk! Nadeel van Apple: alles is duur. Toch kun je ook met een kleinere portemonnee voor Apple gaan, bijvoorbeeld met een tweedehands iPhone. Zo is een refurbished iPhone 8 binnen bereik! Hieronder vind je een aantal voordelen van een refurbished iPhone.

1: goedkoper dan een nieuwe


Een open deur misschien, maar zeker niet onbelangrijk: een tweedehands iPhone is veel goedkoper dan een nieuwe. Omdat Apple een min of meer tijdloos design van haar producten heeft, ziet een iPhone van een eerdere generatie er net zo modern en stylisch uit als een nieuwe. Zo kom je voor minder geld met een refurbished iPhone goed voor de dag. Ook op functionaliteit hoef je bijna niets in te leveren ten opzichte van een nieuwe. Het beeld is geweldig, het geluid perfect en met de camera’s maak je de mooiste foto’s en video’s.

Refurbished Iphone

2: dezelfde garantie


Een tweede voordeel is dat je bij de gerenommeerde leveranciers dezelfde garantie krijgt op jouw refurbished iPhone 8. Waar je bij een op Marktplaats garantie tot de spreekwoordelijke deur hebt, heb je op een refurbished model een normale garantie. Gaat er dus onverhoopt iets stuk, dan wordt je iPhone kosteloos gerepareerd. Wel zo’n prettig idee!

Refurbished Iphone

3: je zit niet vast aan een abonnement


Een derde voordeel is dat je niet vastzit aan een abonnement. Nieuwe iPhones worden nog wel eens aangeboden voor een op het eerste gezicht gunstige prijs. In kleine lettertjes staat erbij dat het in combinatie met een abonnement is en in nog kleinere lettertjes staan het maandbedrag en de looptijd ergens genoemd. Voor je het weet betaal je de iPhone 2 keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *