Koop een iPhone in uitstekende staat

elektronica

Wil je een iPhone kopen die in uitstekende staat is, maar wil je er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan is een refurbished iPhone een uitstekende keuze. In tegenstelling tot een tweedehands telefoon, is hierbij alles gecontroleerd en zo nodig vernieuwd om een goede iPhone te garanderen. Omdat je de telefoons kan kopen in twee condities, vind je altijd een iPhone in de goede prijsklasse. Door de garantie van twee jaar, ben je er zeker van dat je een uitstekend toestel koopt waar je nog lang plezier van hebt. Bij een aankoop kun je tot bijna 70% voordeliger uit zijn dan een nieuwe iPhone.

Schoongemaakt en gecontroleerd

Vaak wordt er gedacht dat een refurbished iPhone hetzelfde is als een tweedehands telefoon, niets is minder waar. Een iPhone bij euro-expert.nl is schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig zijn er onderdelen vervangen welke niet goed meer functioneren. Maar ook onderdelen met krassen worden vervangen, voor puntgave exemplaren zodat je een iPhone hebt die er weer als nieuw uitziet. Ook de accu wordt zorgvuldig nagekeken en zonodig wordt er een nieuwe accu in het toestel geplaatst. Je komt nooit oude gegevens tegen, want de software wordt gewist en opnieuw geïnstalleerd.

refurbished iphone

Waarom een refurbished toestel?

Koop je particulier op een advertentiesite een iPhone heb je geen garantie, vooraf kun je niet goed zien wat de staat van de telefoon is. Bij euro-expert.nl weet je zeker dat je met een refurbished iPhone een toestel koopt van uitstekende kwaliteit, deze zekerheid heb je ook door de twee jaar garantie van de telefoon. Voordeel is ook dat je niet aan een bepaald abonnement vastzit, maar de provider naar keuze kunt kiezen. Het is zelfs mogelijk om je iPhone in drie delen te betalen, bij je bestelling betaal je een deel en vervolgens om de 30 dagen de 2 andere delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *