Eigenaar van een PocketBook Touch Lux 5? Zorg voor bescherming met een hoesje

Tablets lijken de laatste jaren steeds populairder te worden. Als je je bedenkt welke handzaamheid en gebruiksvriendelijk uitgaat van tablets, dan is dat ook niet zo verwonderlijk. De PocketBook Touch Lux 5 is wat dat betreft ook zeker niet de minste. Als je in het bezit bent van een dergelijk apparaat, dan is het wel van harte aan te bevelen ook een PocketBook Touch Lux 5 hoesje erbij te nemen. Door een dergelijk hoesje te gebruiken maak je de kans op schade aan het apparaat bij een onverhoopte val vele malen kleiner. Bovendien biedt een tablethoesje extra mogelijkheden die de gebruiksvriendelijkheid flink ten goede kunnen komen. Lees verder om daar het fijne van te weten.

Ga voor deze uitbreidingen voor het beste resultaat

Wanneer je inderdaad van plan bent een PocketBook Touch Lux 5 hoesje aan te schaffen, neem dan zeker in overweging een exemplaar te nemen met de volgende extra’s:

  • Een functionaliteit waarmee je het hoesje kunt inklappen. Idealiter kun je je tablet dan ook rechtop of diagonaal laten staan. Dit is vooral ideaal als je iets op je tablet wilt lezen of een film erop wilt kijken.
  • Een hoesje met een toetsenbord erin geïntegreerd. Met zo’n toetsenbord zul je namelijk heel wat beter en sneller kunnen typen dan met het touchscreen op de tablet zelf. Uiteraard is het vooral aan te raden deze uitbreiding te nemen als je van plan bent je tablet soms ook als laptop te gebruiken.
pocketBook touch lux 5 hoesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *