Een refurbished iPhone kopen

elektronica

Een nieuwe telefoon kopen kan duur worden, maar gelukkig zijn daar oplossing voor! Zoals een refurbished iphone. Een refurbished iPhone wordt ook wel een gereviseerde iPhone genoemd. De telefoons zijn helemaal opgeknapt en werken net zo goed als een nieuwe telefoon!

Wat is een refurbished iphone?

Een refurbished telefoon is een gebruikte telefoon die volledig is opgeknapt. De telefoon wordt gecontroleerd, nagekeken en eventueel gerepareerd. Hierdoor heb jij een telefoon die werkt alsof die nog helemaal nieuw is, maar dan voor een leukere prijs. Een refurbished iphone is dus geen tweedehands telefoon. Bij het hetiphoneplein.nl krijg je altijd de beste telefoon omdat er op wel meer dan 50 punten wordt getest. Daarnaast is het ook nog een super duurzaam om een gereviseerde telefoon te kopen.

refurbished iPhone

Een refurbished iphone bestellen

Bij hetiphoneplein.nl heb je altijd genoeg keuze uit allerlei verschillende soorten telefoon. Zo kan je de iPhone 11 pro max vinden of een iPhone 6s, het is er allemaal! Naast dat het natuurlijk super duurzaam is voor milieu om een gereviseerde telefoon te kopen is het ook nog eens veel goedkoper. Wanneer je een gereviseerde telefoon koopt kan je tot wel 60% besparen op de nieuwprijs! Maar waarom zou je hem bij hetiphoneplein.nl bestellen? Naast dat je hier de beste kwaliteit telefoon krijgt krijg je ook nog eens standaard 6 maanden garantie. Daarnaast krijg je hier ook nog een gratis de originele oplader, een passend hoesje, een simkaart injector en daarnaast ook nog eens een screenprotector! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *